Okay..

Więc w czym problem? nie zadawala Cię moja odpowiedź? no ok.. ale zobacz.. stawiasz putanie drugi raz no rozumiem.. jakby to był ktoś kto wogóle nie qma chachy.. ale Ty? przecież studiujesz infę.. hehe
.. i stawiasz pytyanie.. "..zrobic sobie muzę na blogu, czyli żeby przy ogladaniu bloga leciała muza.."
no i co? nie znalazłaś odpowiedzi po linkami, które Ci dałem? jesteś na WordPressie, dałem Ci linka również do wtyczki do Wordpressa ??
a moze chodzi Ci o to, że ma lecieć jako tło muzyczne? hmm sorry ale dla mnie to agresywny badziew i się tym nie zajmuję i nie preferuję.. przynajmniej nie w formie - "bez mozliwości wył." pełno info na ten temat.. w necie..
Coś mi się wydaje, iż ponad to kurczowo się trzymasz produktów M$.. shit'a.. ale pewnie wiesz że nawet jak masz załataną winzgrozę, to używając tego trojana.. IE, otwierasz szeroko drzwi hakerom, trojanom i sporej ilości robadła sieciowego? jak wiesz to loozik..
ale z drugiej strony.. .."nie musi być z listy, tyko po prostu niech sobie leci.." więc tło muzyczne uff powinno odpaść..
Ale rozwiazań multum - post wyżej! nie czytałaś? nawet dałem Ci generato w 4 formatach! możesz miec muzę.., tj dostajesz jako wynik = kod do wklejenia, który robi playerka i leci wskazana Twoja muza.., muze powinnaś mieć wcześniej na serwie albo np. wrzuconą do mini wrzuty.. choć wątpie.. no nic wrzucasz na serva i później np. w tym generatorze on-line wskazujesz na te muzę i wybierasz format plajera na stronę.., każdy powinien odtworzyć mpIII, universalny player to flashowy player.. ale jak chcesz..
Ponadto poczytaj topik @Papsa, bo to własnie jest odtwarzanie róznych medii z wybranego folderu.., później tylko podmieniasz pliki.. ten topik jest tu!:
http://ricoroco.com/forum/index.php?topic=140.msg333#msg333Wybierz z listy jakąś mpIII i "wczytaj"...
I myślę, że nic więcej nie jest potrzebne, to zresztą prekursorski sposób i wczytaj się dokładnie, bo naprawde easy i sposób bardzo ciekawy i łatwy do zrobienia..
Jeśli i ta odpowiedź Cie nie zadawala to sorry ale musisz włozyć trochę pracy w porządne postawienie pytania.. napisz czego nie wiesz, co chcesz zrobić, ale dokładnie! co sprawia Ci trudność.. ??
A np. ..ten francuski player, był zly?
Pozdrawiam i nie pękaj!

r.